Tämän herkullisen ja nopean jälkkärin reseptin bongasin Pirkka-lehdestä. Helppoa ja hyvää!
Marjavaahto
jogurttikerman kera
Marjavaahto
1 ½ dl jäisiä mustikoita
1 ½ dl jäisiä
puolukoita
½ dl marjamehua
(itse tehtyä tai kaupan tiivistettä)
1/4 dl sokeria
2 valkuaista
Jogurttikerma
1 dl vispikermaa
1 dl maustamatonta
jogurttia
1 rkl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristeluun
½ dl jäisiä mustikoita
ja puolukoita
½ rkl fariinisokeria
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon jogurtti ja sokerit.
- Kaada jäiset marjat monitoimikoneen kulhoon. Mittaa joukkoon mehu ja sokeri. Anna koneen käydä hetki, kunnes marjat ovat hienontuneet.
- Lisää joukkoon valkuaiset ja sekoita jälkiruokaa noin 2 minuuttia, kunnes seos vaahtoutuu.
- Annostele puolukkavaahto juomalaseihin. Lusikoi pinnalle jogurttikermaa. Koristele marjoilla ja fariinisokerilla.
- Tarjoa marjavaahto heti tai nosta jääkaappiin enintään puoleksi tunniksi odottamaan tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti