torstai 30. elokuuta 2012

Juustosarvet



Nämä juustosarvet leipasee näppärästi vaikka salaatin tai keiton kaveriksi!

Juustosarvet
16 kpl

Taikina:
3 ½ dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
2 dl juustoraastetta
2 ½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
50 g margariinia
2 dl kermaviiliä

Täyte:
2-3 dl goudaa pieninä paloina

Voiteluun:
kananmuna

Pinnalle:
seesaminsiemeniä

  1. Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään.
  2. Lisää joukkoon pehmeä margariini ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi kermaviili taikinaan.
  3. Jaa taikina kahteen osaan. Pyörittele kumpikin osa palloksi ja kaulitse ½ cm:n paksuiseksi pyöreäksi levyksi.
  4. Jaa taikinalevyt 8 sektoriin, ripottele kunkin pinnalle goudaa ja kierrä sarviksi.
  5. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  6. Paista sarvia 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti