tiistai 26. elokuuta 2014

Kalamiehen viettelys




Kylmäsavulohi on yksi suurimmista herkuistani. Myös kaikki siitä tehdyt tahnat ym. ovat ihania. Bongasin tämän kalamiehen viettelys -ohjeen taannoin Maku-lehdestä ja pakkohan sitä oli testata. Sopii hyvin esim. salaattipöytään tai vaikka leivän päälle. Miksei myöskin uuniperunan kaveriksi. Ohje on mitoitettu isommalle seurueelle buffetpöytään, joten kannattaa pienentää annosta, jos syöjiä on vähemmän. :)


Kalamiehen viettelys


800 g kylmäsavustettua kirjolohta
3 kpl punasipulia
50 g tuoretta tilliä
3 tl roseepippuria
600 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)

  1. Leikkaa lohiviipaleet saksilla pieniksi suikaleiksi.
  2. Kuori ja hienonna punasipulit.
  3. Murskaa kämmenessä roseepippurit karkeaksi rouheeksi.
  4. Sekoita kaikki ainekset kulhossa sekaisin. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.
  5. Tarjoa kalamiehenviettelystä salaattipöydän lisäkkeenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti