perjantai 30. maaliskuuta 2012

MacaronkokeilujaMacaronkokeiluja, osa 1. Vai pitäisikö sanoa macaronmokailuja? Tällä hetkellä nämä suloisen ihanat suussasulavat leivonnaiset ovat suurinta huutoa niin meillä Suomessa kuin maailmallakin. Olen nyt yrittänyt tehdä näitä muutaman kerran ja aina jokin menee pieleen. Argh! Miten se voi olla niin vaikeaa?! Ystäväni haluaisi näitä meidän kohta pidettäviin yhteisiin juhliin, joten pitänee tehdä vielä "muutama" harjoittelusatsi ennen kuin olen tyytyväinen lopputulokseen. Kyllähän näitä pienelle porukalla väsäisi, mutta isommalle vähän hirvittää. Pitäisi onnistua tekemään ainakin miljoona täydellistä kuorta! No katsotaan nyt. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan hänen tämän viikonlopun omia kokeilujaan. Jospa hän osaisi tämän paremmin kuin minä!:)

Maku näissä on aina ihan kohdallaan, mutta se ulkonäkö... *huokaus*. Joko ne ovat onttoja sisältä tai sitten tuo jalka ei muodostu tai jos muodostuu niin ei ainakaan tasaisesti vaan toispuoleisesti tai sitten kuori ei ole tasapaksu tai pyöreä tai kuoret eivät ole samankokoisia tai ovat liian paksuja tai ohuita tai tai tai. Kuten sanottu, vain täydellinen kelpaa! Vinkkejä otetaan vastaan!

Olen kokeillut muutamaa ohjetta. Lupaavimman ohjeen löysin Makusuunnistusta -blogista. Kyllä minä vielä joku päivä onnistun!2 kommenttia:

  1. Tosi hyvältä nuo mun mielestä näyttää! Ihan hyvin voi mun mielestä tarjota juhlissakin! Kyllähän ne saa näyttää sellasilta itse tehdyiltä! Paremman näkösiä nuo on kun mun tekeleet ;) Laitan blogiin kuvia kunhan ehdin.. :)

    VastaaPoista
  2. Sanotaanko näin, että onnistumisprosentti koko tehdystä määrästä ei ole kovin kummoinen, joten edelleenkään en lupaudu näitä räpöstyksiä tarjoamaan kenellekään vieraalle! Joku raja siinä, kuinka paljon itsetehdyiltä saa näyttää hahahaaa! :D

    VastaaPoista