perjantai 9. maaliskuuta 2012

Panna cotta



Tästä italialaisesta klassikkojälkkäristä on varmasti miljoona eri versiota, ainakin jos Googleen on luottamista. Tässä yksi. Sopivasti kaapissa oli kermaa, minkä parasta ennen päiväys oli lähestymässä, joten "pakkohan" se oli tätä tehdä! Marjakerros on tästä juustokakusta ylijäänyttä kastiketta.

Panna cotta 
2 hlöä

0,5dl hyytelösokeria (multi)
2,5dl kuohukermaa
1tl vaniljajauhetta (tai vaniljatanko olisi toki parempi, mutta sitä ei ollut)

  1. Mittaa aineet kattilaan, sekoita ja kiehauta.
  2. Kaada annosmaljoihin ja anna jäähtyä ja hyytyä jääkaapissa. (Anna ensimmäisen kerroksen jähmettyä hieman ennen seuraavan laittamista)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti