maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuulumisia hiljaiselon jälkeen







Blogi on nyt ollut vähän vahingossakin pienellä tauolla. Aloitin syksyllä työt parin vuoden kotiäitiyden jälkeen. Uuden työn ja ennen kaikkea uuden arjen opettelu on vienyt aika paljon aikaa, joten vuorokauden tunnit eivät ole riittäneet  blogin kirjoittamiseen. Nyt olisi tarkoitus taas pikku hiljaa palata ruotuun tässäkin asiassa ja jatkaa kirjoittamista. :) On ollut kiva kuitenkin huomata, että olette jaksaneet käydä lukemassa reseptejä hiljaiselosta huolimatta. Kiitos siitä! <3

Yllä olevat kuvat ovat elokuun ravintolapäivästä. Minulla oli silloin oma pikku kakkukahvila Oulun Ainolanpuistossa. Se oli minulle toinen kerta, kun osallistuin itse ravintolapäivään. Kakut kävivät hyvin kaupaksi ja kivaa oli! Tarjolla oli erilaisia juustokakkuja purkeissa, kakkuvartaita ja mango-suklaakakkua. Erityisesti vartaat saivat paljon kehuja ja ne loppuivatkin ensimmäisenä. Laitan myöhemmin tarkempia resepejä teillekin kokeiltavaksi. :)

 Alkaa olla myös se aika vuodesta, että on aika kääntää katseet kohti joulun herkkuja.  Niitäkin on siis (toivottavasti) luvassa tässä lähiaikoina! :) 


<3 Tuulihattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti