lauantai 14. huhtikuuta 2012

Mascarpone-vaniljavaahtoa ja hedelmiä


Tämä raikas jälkkäri valmistuu nopeasti. Vaahto sopisi varmasti myös marjojen kanssa erittäin hyvin, mutta koska tähän aikaan vuodesta ei ole vielä tuoreita kotimaisia marjoja tarjolla, päätin tarjoilla vaahdon hedelmien kera. Toimii!


Hedelmiä mascarpone-vaniljavaahdolla

½  prk (125g) mascarponea
½ prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
ripaus vaniljasokeria 
(jos haluat oikein makeaa, lisää vielä sokeriakin)

appelsiinia
pala hunajamelonia

  1. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita mascarpone kastikkeen joukkoon. Lisää vaniljasokeri.
  2. Kuori ja pilko hedelmät. Halutessasi voit leikata appelsiinit kalvottomiksi (minä tein näin).
  3. Lado vaahtoa ja hedelmiä vuorotellen kerroksittain annosmaljohin.

1 kommentti:

  1. Namiii...Miten se appelsiini muuten leikataan kalvottomaksi?
    t, Blondi

    VastaaPoista