maanantai 2. helmikuuta 2015

Kikhernesalaatti



Kakkupäivitysten väliin välillä vähän muutakin. ;) 
Tämä kikhernesalaatti valmistuu käden käänteessä ja on oiva lisuke lihalle tai kalalle. 


Kikhernesalaatti



1 prk kypsiä kikherneitä (säilyke,esim Pirkka)
1 punainen paprika kuutioina
1 puntti tuoretta persiljaa
1 kevätsipulin varsi (myös tavallinen sipuli käy)
1 sitruunanmehu
ripaus suolaa ja mustapippuria
loraus oliiviöljyä

 
  1. Kaada kikherneet kulhoon.
  2. Pilko paprika,sipuli ja persilja. Sekoita herneiden joukkoon.
  3. Purista sitruunamehua reilusti.
  4. Sekoita joukkoon pieni tilkka oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti