Tämä jälkkäri valmistuu käden käänteessä. Eniten aikaa menee granaattiomenan siemenien keräämiseen, mutta muuten tosi nopea herkku valmistaa. Raikas maku, voisi sopia vaikka itsenäisyyspäivän jälkkäriksi! :)
Sitruunamousse ja granaattiomenaa
4 annosta
250 g mascarponejuustoa
150 g ranskankermaa
3 rkl sokeria
2 sitruunan raastettu kuori
3 rkl sitruunamehua
granaattiomena
- Vaahdota mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunankuoriraaste ja mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoiluastioihin.
- Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdalta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon.
- Koristele annokset siemenillä ja mehulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti