torstai 4. joulukuuta 2014

Sitruunamoussea granaattiomenan kera


Tämä jälkkäri valmistuu käden käänteessä. Eniten aikaa menee granaattiomenan siemenien keräämiseen, mutta muuten tosi nopea herkku valmistaa. Raikas maku, voisi sopia vaikka itsenäisyyspäivän jälkkäriksi! :)


Sitruunamousse ja granaattiomenaa


4 annosta

250 g mascarponejuustoa
150 g ranskankermaa
3 rkl sokeria
2 sitruunan raastettu kuori
3 rkl sitruunamehua

granaattiomena

  1. Vaahdota mascarpone, ranskankerma, sokeri, sitruunankuoriraaste ja mehu. Lusikoi tai pursota seos tarjoiluastioihin. 
  2. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdalta. Irrota siemenet lohkoista suuren kulhon päällä, jotta neste ja siemenet valuvat kulhoon. 
  3. Koristele annokset siemenillä ja mehulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti