keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Seesamibroileria salaattipedillä






Tv:ssä pyörii MasterChefin toinen tuotantokausi, joka on meidän perheen yksi suosikkiohjelmista. Sitä katsoessa on pakko tehdä jotain herkkuiltapalaa! Tässä yksi niistä. Ohjeessa on käytetty valmista salaattipussia, mutta toki salaatin voi tehdä myös kokonaan itse.


Seesamibroileria salaattipedillä


Caesar-salaattipussi (Pirkka)
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
hunajamelonia
valkohomejuustoa
broilerinfileitä (naturel)
seesaminsiemeniä
suolaa, pippuria

Sekoita salaatin sekaan pussin mukana tuleva kastike. Anna maustua hetki jääkaapissa. Kypsennä sillä aikaa broilerinfileet pannulla, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Ripottele seesaminsiemeniä pinnalle. Halkaise tomaatit, viinirypäleet ja meloni. Leikkaa pari siivua juustoa per annos. Kokoa salaatti lautaselle (muista myös pussin mukana tulevat krutongit!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti