keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Pinaattinen antipasto




Tämä herkullinen alkupala valmistuu hetkessä. Tarjoa tuoreen patongin kera.

Pinaattinen antipasto


1 rs (150 - 200 g) tuoretta pinaattia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl pinjansiemeniä
1 - 2 rkl (ekstra neitsyt) oliiviöljyä
2 rkl rusinoita
suolaa

Lisäksi
patonkia


  1. Huuhdo pinaatti huolellisesti. Jätä pinaatti melko kosteaksi ja revi tai suikaloi lehdet.
  2. Hienonna valkosipulinkynsi. Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa. Siirrä ne syrjään.
  3. Kuullota valkosipulia öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää pannulle pinaatti. Kypsennä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla. Lisää rusinat ja pinjansiemenet.
  4. Viipaloi patonki. Lusikoi pinaattiseosta patonkiviipaleiden päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti