Tämä herkullinen alkupala valmistuu hetkessä. Tarjoa tuoreen patongin kera.
Pinaattinen antipasto
1 rs (150 - 200 g) tuoretta
pinaattia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl pinjansiemeniä
1 - 2 rkl (ekstra neitsyt) oliiviöljyä
2 rkl rusinoita
suolaa
Lisäksi
patonkia
- Huuhdo pinaatti huolellisesti. Jätä pinaatti melko kosteaksi ja revi tai suikaloi lehdet.
- Hienonna valkosipulinkynsi. Paahda pinjansiemenet pannulla ilman rasvaa. Siirrä ne syrjään.
- Kuullota valkosipulia öljyssä miedolla lämmöllä. Lisää pannulle pinaatti. Kypsennä noin 3 minuuttia. Mausta suolalla. Lisää rusinat ja pinjansiemenet.
- Viipaloi patonki. Lusikoi pinaattiseosta patonkiviipaleiden päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti