sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Helinä-keiju kakku




3 vuotta täyttävälle Roosalle toivottiin Helinä-keiju kakkua. Olen nyt viime aikoina tykästynyt tekemään koristeita sokerimassalle maalaamalla. Tämäkin keiju on maalattu elintarvikeväreillä (wiltonin pastavärit) kaulitun sokerimassan päälle. Täytteenä kakussa on geishamousse. Sen ohje on tässä:
 

Geishamousse


200 g geishasuklaata
2,5 dl Flora Vispiä
250 g mascarponea
(2 tl vaniljasokeria)

  1. Sulata suklaa vesihauteessa. 
  2. Vaahdota kerma. Notkista mascarpone ja lisää kerman joukkoon. 
  3. Sekoita sula suklaa kermaseokseen. 
  4. Mausta halutessa vaniljasokerilla. Suklaa on itsessään hyvin makeaa, joten tämä ei ole välttämätöntä! 
  5. Täytä kakku irtopohjavuoan rengasta apuna käyttäen. (Kakku pysyy paremmin kasassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti