3 vuotta täyttävälle Roosalle toivottiin Helinä-keiju kakkua. Olen nyt viime aikoina tykästynyt tekemään koristeita sokerimassalle maalaamalla. Tämäkin keiju on maalattu elintarvikeväreillä (wiltonin pastavärit) kaulitun sokerimassan päälle. Täytteenä kakussa on geishamousse. Sen ohje on tässä:
Geishamousse
200 g geishasuklaata
2,5 dl Flora Vispiä
250 g mascarponea
(2 tl vaniljasokeria)
- Sulata suklaa vesihauteessa.
- Vaahdota kerma. Notkista mascarpone ja lisää kerman joukkoon.
- Sekoita sula suklaa kermaseokseen.
- Mausta halutessa vaniljasokerilla. Suklaa on itsessään hyvin makeaa, joten tämä ei ole välttämätöntä!
- Täytä kakku irtopohjavuoan rengasta apuna käyttäen. (Kakku pysyy paremmin kasassa)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti