keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Grillatut katkarapuvartaat




Aina on hyvä sää grillata! Grillatut katkaravut on nopea ja helppo valmistaa. Ne sopivat hyvin vaikka salaatin kanssa tai alkupalaksi. Kyytipojaksi kylmää valkoviiniä tai kuohuviiniä. Oisko tässä juhannuspöytään sopiva herkku?:)


Grillatut katkarapuvartaat


400 g isoja katkarapuja (pakaste)

Marinadi:
1 limen (tai sitruunan) mehu
½ dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
½-1 keskivahva chili pilkottuna 

grillitikkuja

  1. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele sulaneet ravut marinadin joukkoon. Anna maustua 1-2 tuntia.
  2. Jos käytät puisia grillitikkuja, liota ne ensin kylmässä vedessä (jotta eivät syty palamaan). 
  3. Pujota ravut tikkuihin vieri viereen ja käytä vartaat oikein kuumassa grillissä nopeasti molemmin puolin, niin että ravut saavat väriä mutta eivät muutu sitkeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti