Aina on hyvä sää grillata! Grillatut katkaravut on nopea ja helppo valmistaa. Ne sopivat hyvin vaikka salaatin kanssa tai alkupalaksi. Kyytipojaksi kylmää valkoviiniä tai kuohuviiniä. Oisko tässä juhannuspöytään sopiva herkku?:)
Grillatut katkarapuvartaat
400 g isoja katkarapuja (pakaste)
Marinadi:
1 limen (tai sitruunan) mehu
½ dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
½-1 keskivahva chili pilkottuna
grillitikkuja
- Sekoita marinadin ainekset ja kääntele sulaneet ravut marinadin joukkoon. Anna maustua 1-2 tuntia.
- Jos käytät puisia grillitikkuja, liota ne ensin kylmässä vedessä (jotta eivät syty palamaan).
- Pujota ravut tikkuihin vieri viereen ja käytä vartaat oikein kuumassa grillissä nopeasti molemmin puolin, niin että ravut saavat väriä mutta eivät muutu sitkeiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti