maanantai 8. kesäkuuta 2015

Mansikkakakun kahdet kasvot








Kohta niitä taas saa, nimittäin tuoreita kotimaisia mansikoita! Ihanaa! :) Tai kyllähän kaupoissa onkin jo ekat erät olleet, mutta odotan jo malttamattomana, että pääsen ostamaan niitä isoja 5 kg:n laatikoita. Ensimmäinen laatikko menee varmaan perinteisesti saman tien pakkaseen maistellessa. 

Oma suosikkini kesäisessä täytekakussa on vaalean pohjan lisäksi mascarpone-kermavaahto (1 prk flora vispiä+ 1 prk mascarponea vaahdotettuna, pari rkl sokeria+vaniljasokeria) ja tuoreet mansikat. Eipä siihen paljon muuta vaadita. Koristeluissa voi käyttää vaikka suklaaseen dipattuja mansikoita, kuten ylimmissä kuvissa tai siivutettuja mansikoita, kuten alemmissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti