tiistai 1. toukokuuta 2012

Pestopyörykät



Nämä coctailpyörykät loppuivat alta aika yksikön juhlissamme! Punainen pesto ja chili ovat näiden pyöryköiden salaisuus. Olen tehnyt samalla reseptillä myös pihvejä (esim. hampurilaisiin), jotka myös syötiin saman tien. Kannattaa kokeilla!

Pestopyörykät

500g naudan jauhelihaa
½ prk punaista pestoa
½ prk paahdettu chili - tuorejuustoa (Valio Viola)
 paprikajauhetta, (halutessa chilijauhetta)
1 kananmuna

  1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi kiinteäksi massaksi käsin/monitoimikoneessa.
  2. Pyörittele massasta halkaisijaltaan n. 3cm kokoisia pyöryköitä. Kastele kädet kylmällä vedellä, niin pyörittely onnistuu helpommin.
  3. Paista 225 asteisessa uunissa n. 10 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti