maanantai 28. toukokuuta 2012

Blog Award -tunnustusTämä menee kyllä ihan ohi aiheen, mutta ei se mitään!:)

Sain Noushkalta Sukat on sillä makkaralla -blogista haasteen, nimittäin Blog Award -tunnustuksen. Tunnustuksen saajan tulee vastata seuraaviin kysymyksiin:

1. Blogin aloittaminen

Olen seurannut leivontablogeja enemmän ja vähemmän aktiivisesti muutaman vuoden ajan, joiden myötä innostuin itsekin leipomisesta uudella tavalla. Ruokaa olen aina tykännyt laittaa. Useampi ystävä on ehdottanut, että alkaisin itsekin kirjoittaa blogia. Sulattelin asiaa pitkään ja päätin ryhtyä tuumasta toimeen!

2. Värimaailmani
Tykkään väreistä. Riippuu asiayhteydestä, mikä on suosikkini. Yleisesti ottaen suosikkini ovat turkoosi ja valkoinen. Jos ajatellaan asiaa ruokamaailman näkövinkkelistä, niin minusta kauneimmat ja houkuttelevimmat ruoat sisältävät jotain punaista, vihreää, keltaista, oranssia. Pyrin aina mahdollisuuksien mukaan laittamaan jotain väriä lautaselle.

3. Matkahaaveeni

Matkakuume on pysyvä olotila! Reissujalkaani vipattaa aina. Olen matkustellut pienestä pitäen. Nyt aikuisiällä olen pyrkinyt käymään ainakin kerran vuodessa ulkomailla - joskus kauempana, joskus lähempänä. Seuraava matkakohteeni on Unkarissa Balaton-järvi ja Budapest, joka on samalla ensimmäinen ulkomaanmatka perheellisenä. Haluaisin kerran elämässä käydä maailmanympärimatkalla. :)

4. Elokuvat

Olen aika kaikkiruokainen elokuvien suhteen. Tykkään animaatioista, hömppäleffoista, psykologisista trillereistä, ruotsalaisista dekkareista..Riippuu täysin mielentilasta!

5. Lemppariblogit

Kautta aikojen suosikit leivontablogeista ovat ehdottomasti Kinuskikissa ja Mansikkamäki.
Näiden lisäksi seuraan Sukat on sillä makkaralla -blogia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti