Nämä pyörykät saavat kivan säväyksen mintusta ja sitruunasta!
Kreikkalaiset coctailpyörykät
500 g naudan (ja/tai lampaan) jauhelihaa
1 punasipuli
1-2 valkosipulinkynttä
½ rkl öljyä
½ sitruunan raastettu kuori
½ sitruunan mehu
1 kananmuna
1 dl persiljaa hienonnettuna
½ dl minttua hienonnettuna
suolaa, mustapippuria
- Hienonna sipulit. Kypsennä sipulikuutioita öljyssä mikrossa 1-2 minuuttia, jotta ne pehmenevät.
- Pese sitruuna. Raasta kuori ja purista mehu. Silppua yrtit.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa (monitoimikoneessa) tasaiseksi massaksi.
- Muotoile märillä käsillä massasta pieniä (halkaisijaltaan 2-3cm) pyöryköitä.
- Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 10 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti