lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kreikkalaiset cocktailpyörykät


Nämä pyörykät saavat kivan säväyksen mintusta ja sitruunasta!

Kreikkalaiset coctailpyörykät

500 g naudan (ja/tai lampaan) jauhelihaa
1 punasipuli
1-2 valkosipulinkynttä
½ rkl öljyä
½ sitruunan raastettu kuori
½ sitruunan mehu
1 kananmuna
1 dl persiljaa hienonnettuna
½ dl minttua hienonnettuna
suolaa, mustapippuria

  1. Hienonna sipulit. Kypsennä sipulikuutioita öljyssä mikrossa 1-2 minuuttia, jotta ne pehmenevät.
  2. Pese sitruuna. Raasta kuori ja purista mehu. Silppua yrtit.
  3. Sekoita kaikki ainekset kulhossa (monitoimikoneessa) tasaiseksi massaksi.
  4. Muotoile märillä käsillä massasta pieniä (halkaisijaltaan 2-3cm) pyöryköitä. 
  5. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 10 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti