Nämä juustosarvet leipasee näppärästi vaikka salaatin tai keiton kaveriksi!
Juustosarvet
16 kpl
Taikina:
3 ½ dl vehnä- tai hiivaleipäjauhoja
2 dl juustoraastetta
2 ½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
50 g margariinia
2 dl kermaviiliä
Täyte:
2-3 dl goudaa pieninä paloina
Voiteluun:
kananmuna
Pinnalle:
seesaminsiemeniä
- Sekoita kuivat aineet ja juustoraaste keskenään.
- Lisää joukkoon pehmeä margariini ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi kermaviili taikinaan.
- Jaa taikina kahteen osaan. Pyörittele kumpikin osa palloksi ja kaulitse ½ cm:n paksuiseksi pyöreäksi levyksi.
- Jaa taikinalevyt 8 sektoriin, ripottele kunkin pinnalle goudaa ja kierrä sarviksi.
- Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista sarvia 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti