Suolaiset muffinssit sopisivat hyvin vaikka piknikille evääksi.
Feta-salamimuffinssit
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
3/4 dl ruokaöljyä
½ dl tuoretta basilikaa
2 kananmunaa
100 g fatajuustoa
100 g salamisuikaleita
½ punaista paprikaa
- Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe.
- Sekoita keskenään maito, ruokaöljy, silputtu basilika ja kananmunat.
- Yhdistä seokset keskenään kevyesti vatkaamalla.
- Kuutioi feta, suikaloi salami ja pilko paprika pieniksi paloiksi. Lisää ne taikinan sekaan kevyesti sekoittaen.
- Annostele taikina muffinssivuokiin.
- Paista muffinsseja 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti