torstai 18. lokakuuta 2012

Viikunasalaatti




Viikunasalaatti

2-3 erilaista salaattia (tai valmis salaattisekoitus)
pari tuoretta viikunaa
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja
vuohenjuustoa
mustapippuria
hyvää oliiviöljyä ja viinietikkaa

  1. Pese ja kuivaa salaatit. Revi laakealle tarjoilulautaselle. Halkaise kirsikkatomaatit, ripottele salaatinlehtien päälle. Lohko viikunat 4-6 osaan ja lisää edellisten joukkoon. Leikkaa vuohenjuusto päällimmäiseksi.
  2. Lorauta aavistuksen verran oliiviöljyä ja viinietikkaa kastikkeeksi.
  3. Rouhi lopuksi sopivasti mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa lihan lisukkeena tai alkupalana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti