perjantai 22. helmikuuta 2013

Perunarieska



Perunasose on usein sellainen ruoka, jota jää yli. Ainakin meidän perheessä. Jämäsoseesta kannattaa paistaa vaikka rieskaa. Nopea tehdä ja meillä ainakin rieskat katosivat samantien parempiin suihin! VIelä kun olisi leivinuuni, missä paistaa leipää... *haaveilee*


Perunarieska

2 kpl

2 ½ dl perunasosetta
½ tl suolaa
1 dl hiivaleipäjauhoja
1 ½ dl vehnäjauhoja

  1. Valmista perunasose ja jäähdytä se. Lisää soseeseen suola ja kaikki jauhot, sekoita taikina nopeasti sekaisin. 
  2. Jaa taikina kahteen osaan ja taputtele palat pellin kokoisiksi rieskoiksi. Pistele rieskoihin haarukalla reikiä, jottei ne kupruile uunissa.
  3. Paista 250 asteisen uunin keskitasolla noin 10-15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti