Pienen pojan ensimmäiseen juhlaan toivottiin kakkua, missä on tähtiä ja rusetteja ja nimi tähdessä. Täytteenä maitosuklaamousse (kurkkaa ohje), kuorrute vaahtokarkkimassaa ja koristeet sokerimassaa. Minua harmittaa tosi paljon se, että tuo vaahtismassa rupesi käyttäytymään ihan kummallisesti kuorruttamisen jälkeen! Alimmaisen kakun pintaan ilmestyi tuolla tavalla hassusti reikiä kuplia. Valmistin ja värjäsin massan parissa erässä. Olisikohan tuossa toisessa erässä voinut käydä niin, että sitä ei ole vaivattu tarpeeksi tai siinä on liian vähän tomusokeria vai mitä ihmettä tapahtui?! Ennen ei ole käynyt näin. Käytin kyllä myös eri merkkistä vaahtokarkkia kuin yleensä. Johtuuko siitä, tietääkö kukaan?
Joka tapauksessa, onnea vielä Wenni Timo Olaville! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti