Uusin lempparini lisukesalaateissa, olkaa hyvä!:) Toimii hyvin myös vaikka illanistujaisissa. Löysin ohjeen Maku-lehdestä ((6/2012).
Granaattiomena-juustosalaatti
6 annosta1 granaattiomena
1 dl (50g) saksanpähkinöitä
200 g Ruska-munajuustoa
1 rkl öljyä
1 ruukku tammenlehtisalaattia
1 rasia (70g) vuonankaalia
Kastike:
1 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
- Viipaloi granaattiomena ja ota sen siemenet talteen. Rouhi pähkinät karkeasti ja paahda ne kevyesti pannulla. Lohko juusto ja paista lohkot kevyesti öljyssä molemmin puolin.
- Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Revi isoimmat lehdet pieneksi. Asettele tarjoiluvadille. Asettele jäähtyneet juustoviipaleet salaatinlehtien joukkoon.
- Sekoita kastikeainekset esim. pienessä pullossa (pilttipurkki käy tähän:)) ja kaada tasaisesti salaatin päälle.
- Koristele paahdetuilla pähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti