tiistai 4. joulukuuta 2012

Minttuinen leipäkastike


Alkuperäinen ohje on Jamie Oliverin kirjasta "Alastoman kokin paluu". Sopii ainakin possulle.


Minttuinen leipäkastike
4 annosta

1 ruukku tuoretta minttua
1 kourallinen leivänmuruja
neitsytoliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 tl sinappia
punaviinietikkaa


  1. Käytä minttua kolme kertaa enemmän kuin leipää. Silloin suhde on ok. 
  2. Hienonna mintut ja sekoita ne leivänmuruihin. 
  3. Lisää niin paljon öljyä, että saat löysähkön kastikkeen. 
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sitten sinappi ja terästykseksi tilkka viinietikkaa. Maistele.
  5. Anna kastikkeen makujen muhia ja kehittyä ennen tarjoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti