maanantai 25. kesäkuuta 2012

Pasta carbonara



Pasta carbonara


1 pkt pekonia
500 g fettuccine -pastaa
4 munaa
1 1/4 dl (50 g) vastaraastettua parmesaania
3 dl kermaa
mustapippuria myllystä

  1. Leikkaa pekoni suikaleiksi. Paista rapeiksi pannulla. Valuta talouspaperin päällä. 
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada takaisin kattilaan.
  3. Pastan kiehuessa vatkaa munat, parmesaani ja kerma kulhossa hyvin sekaisin. Lisää pekoni seokseen. Kaada kastike kuuman pastan päälle ja sekoita kevyesti, kunnes kastike peittää pastan. 
  4. Kuumenna pannu uudelleen hyvin miedolle lämmölle ja keitä noin minuutti tai kunnes kastike on hieman saostunut. Lisää mustapippuria myllystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti