Tämän mehevän kahvikakun pyöräyttää nopeasti kesäisen kahvihetken kunniaksi!
Pähkinäkakku
2 munaa
2 dl sokeria
100 g voita
1 dl maitoa
150 g hasselpähkinärouhetta
2 dl vehnäjauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
Koristeeksi
sulatettua suklaata
hasselpähkinärouhetta
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sulata voi ja lisää joukkoon maito. Vatkaa seos munasokerivaahtoon.
- Sekoita pähkinärouhe, jauhot ja leivinjauhe yhteen. Kääntele varovasti jauhoseos taikinaan.
- Voitele ja korppujauhota rengasvuoka. Kaada taikina vuokaan.
- Paista kakkua 200 asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Sulata suklaa vesihauteessa ja valuta kakun päälle. Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti