Valmiina syötäväksi |
Ennen uuniin menoa |
Täytetyt tomaatit
4-6kpl
isoja pihvitomaatteja 1 per ruokailija
täyte
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
grillimaustetta
½-1 annos risottoa ( täällä )
tuoretta basilikaa
mozzarellaa
- Leikkaa tomaateista hattu irti. Koverra sisus pois. (Sisusta ei kannata heittää pois, sen voi käyttää esim jauhelikastikkeen maustamiseen.)
- Kuullota sipuli ja paista jauheliha. Mausta reilulla kädellä grillimausteella.
- Valmista risotto erillisen ohjeen mukaan. Tähän voi käyttää myös tähteeksi jäänyttä risottoa tai toki myös tavallinen keitetty riisi käy.
- Sekoita täytteen ainekset keskenään.
- Laita tomaatit uunivuokaan. Jätä kannet erilleen. Laita täytettä tomaattien sisään niin paljon kuin sitä mahtuu. Leikkaa päällimäiseksi mozzarellasiivut.
- Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
- Aseta kansi päälle ja tarjoa raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti