lauantai 3. maaliskuuta 2012

Jauhelihapiirakka



Tämä jauhelihapiirakka on erittäin ruokaisa. Jos ei halua yhtä tuhtia, kannattaa jauhelihan määrää vähentää. Sopii hyvin tarjottavaksi esim. raikkaan vihersalaatin kera.

Jauhelihapiirakka


Pohjana voi käyttää valmista piirakkapohjaa tai tehdä itse. Postaan itsetehdyn pohjan ohjeen myöhemmin!

Täyte:
300g naudan- ja/tai lampaanjauhelihaa
1 punasipuli
n. 7 kpl kirsikkatomaattia
n. 1 dl tuoretta basilikaa
1 prk pippurikermaa (olisiko Flora?)
1 kananmuna

  1. Valmista pohja
  2. Ruskista jauheliha pannulla, mausta haluamallasi tavalla
  3. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi, halkaise tomaatit ja silppua basilika
  4. Täytä piirakka
  5. Vatkaa kevyesti kananmuna kerman joukkoon ja kaada seos piirakan päälle
  6. Paista uunissa n.200C 30-35min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti